Ce este medicamentul astha 15?

Astha 15 este un medicament care face parte din clasa bronhodilatatoarelor, folosit pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, în special a astmului bronșic. Acest medicament conține o substanță activă numită salbutamol, care ajută la relaxarea mușchilor din căile respiratorii, facilitând astfel respirația. Astha 15 este disponibil sub formă de inhalator și este utilizat pe scară largă în gestionarea simptomelor astmului și a altor afecțiuni respiratorii obstructive.

Cum Funcționează Astha 15?

Medicamentul Astha 15 conține salbutamol, care este un agonist beta-2 adrenergic. Acesta acționează prin stimularea receptorilor beta-2 din mușchii căilor respiratorii, determinându-i să se relaxeze. Relaxarea acestor mușchi permite lărgirea căilor respiratorii, ceea ce facilitează fluxul de aer și îmbunătățește respirația. Astha 15 acționează rapid, aducând alinare imediată în cazul astmului bronșic și al altor afecțiuni similare.

Când Este Recomandat Astha 15?

Astha 15 este recomandat în următoarele situații:

  • Pentru tratamentul astmului bronșic și al altor afecțiuni obstructive ale căilor respiratorii.
  • Pentru controlul simptomelor precum dificultatea în respirație, tusea și sibilanța (sunetul wheezing) asociate cu astmul.
  • În situațiile de urgență în care pacientul are un atac de astm și trebuie să respire mai ușor.

Cum Se Administrează Astha 15?

Astha 15 este disponibil sub formă de inhalator, ceea ce permite o administrare rapidă și eficientă a medicamentului direct în plămâni. Acesta trebuie folosit așa cum v-a fost recomandat de medicul dumneavoastră sau conform instrucțiunilor din prospectul medicamentului. De obicei, doza recomandată pentru adulți și copii peste 12 ani este de 1-2 inhalări la fiecare 4-6 ore, sau la nevoie. Copiilor mai mici li se poate administra o singură inhalare la fiecare 4-6 ore.

Unde Găsesc Astha 15?

Astha 15 este un medicament cu eliberare pe bază de rețetă, ceea ce înseamnă că trebuie să obțineți o rețetă de la medicul dumneavoastră pentru a-l cumpăra. Puteți găsi Astha 15 la farmacii și cabinete medicale. Asigurați-vă că respectați cu strictețe indicațiile medicului și că nu depășiți doza recomandată.

Ce Este Astha 15?

Astha 15 este un medicament bronhodilatator care conține salbutamol și este folosit pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, în special a astmului bronșic.

Unde Pot Găsi Astha 15?

Astha 15 este disponibil la farmacii și cabinete medicale, dar necesită o rețetă de la medic pentru achiziționare.

Care Sunt Efectele Secundare Ale Astha 15?

Efectele secundare ale Astha 15 pot include tremurături, agitație, palpitații, dureri de cap și înroșirea feței. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice reacții adverse pe care le puteți experimenta.

Cât de Rapid Acționează Astha 15?

Astha 15 acționează rapid, aducând alinare imediată în cazul astmului bronșic și al altor afecțiuni similare. Veți observa o îmbunătățire a respirației în câteva minute după administrare.

Este Astha 15 Potrivit Pentru Copii?

Da, Astha 15 poate fi folosit și la copii, sub supravegherea unui medic. Doza va fi ajustată în funcție de vârstă și greutatea copilului.


Vezi și:

Egor

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Egor

Lasă un comentariu