Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc

17,16 lei

Servetele dezinfectante pentru suprafete

Sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta de nivel inalt, gata de utilizare. Sunt recomandate in dezinfectia rapida din toate domeniile cu un risc ridicat de infectie si unde se cere un timp de contact scurt (unitati de tratament, mese de examinare, mese de operatie si suprafetele de lucru din apropierea acestora sau asuprafetele dispozitivelor medicale).

2 în stoc

Descriere

Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc

Numar aviz Ministerul Sanatatii: 2394BIO/02/12.24

Activitate conform aviz: VIRUCIDA, BACTERICIDA, LEVURICIDA, SPORICIDA.

Servetele umede Klintensiv care se pot utiliza pentru dezinfectia suprafetelor sunt o solutie perfecta pentru unitatile sanitare, acestea nu contin alcool, sunt gata pentru utilizare si recomandate pentru suprafete delicate care pot deveni opace, sensibile la atacul chimic cu solutii pe baza de alcool.

Servetelele umede dezinfectante va pot ajuta la dezinfectia rapida si eficenta a suprafetelor din ambulante, unitalite de primire urgente (UPU), scaunele pentru tratament, suprafetele uniturilor dentare din cabinetele medicale stomatologice, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa cot, piesa dreapta, micromotor), lampi si bratele acestora de sustinere, instrumentarul din materiale precum: otel, aluminiu, cupru, silicon, cauciuc, suprafete de lucru si obiectele de inventar din zonele de sanatate publica. Solutia de dezinfectare prezinta proprietati detergente, nu contine aldehide, iar spectru de activitate este larg, cu un timp scurt de actiune, respectant toate normele europene privind dezinfectia.

Mod de utilizare servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc:

 

Suprafetele care trebuie dezinfectate se sterg cu servetelele umede in asa fel incat suprafata sa ramana umeda.

Se asteapta 5 minute.

Nu este necesara clatirea suprafetei dupa dezinfectarea acesteia.

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Vezi si servetelele dezinfectant pentru maini Klintensiv Aici

Vezi si pagina de Facebook

Brand

Klintensiv

Klintensiv ofera o gama larga de dezinfectanti, aceasta cuprinde: Servetele umede dezinfectante - Vezi Aici Sunt o solutie simpla si foarte utila pentru utilizare in unitati sanitare, sunt fara alcool si sunt deasemenea gata de utilizare, usor si simplu! Dezinfectant pentru suprafete gata de utilizare Puteti igieniza scaunele de tratament a pacientilor,  suprafetele uniturilor dentare din cabinete stomatologice, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), bratele de sustinere a lampilor, instrumentele stomatologice din otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, dar si alte suprafete de lucru din spatii private sau zone de sanatate publica Klintensiv dezinfectant concentrat Cu o dilutie de doar 2 % poti obtine o solutie perfecta pentru dezinfectarea instrumentarului, suprafetelor, microaeroflorei. Klintensiv gel dezinfectant pentru maini Gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Toate aceste produse Klintensiv au avizul Ministerului Sanatatii, iar desemenea au recomandarea pentru utilizarea in unitati sanitare si cabinete medicale Vezi si gama Anios

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată.