Reducere!

Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc

22,19 lei 21,78 lei

Servetele dezinfectante pentru suprafete

Sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta de nivel inalt, gata de utilizare. Sunt recomandate in dezinfectia rapida din toate domeniile cu un risc ridicat de infectie si unde se cere un timp de contact scurt (unitati de tratament, mese de examinare, mese de operatie si suprafetele de lucru din apropierea acestora sau asuprafetele dispozitivelor medicale).

38 în stoc

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc

Numar aviz Ministerul Sanatatii: 2394BIO/02/12.24

Activitate conform aviz: VIRUCIDA, BACTERICIDA, LEVURICIDA, SPORICIDA.

Servetelele umede din gama Klintensiv® pentru suprafete, reprezinta o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, recomandata pentru spatiile delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. Cu ajutorul acestor servetele umede puteti dezinfecta rapid si eficient suprafetele din ambulante, unitati primire urgente – UPU, scaune de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piese de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru si obiecte de inventar din spatii private si zone de sanatate publica. Solutia are proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, respectand normele europene privind dezinfectia.

Mod de utilizare servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc:

Stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectata in asa fel incat aceasta sa ramana umeda. Se lasa sa actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atatea servetele cat este nevoie. Nu se clateste.

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Vezi si servetelele dezinfectant pentru maini Klintensiv Aici

Vezi si pagina de Facebook

Brand

Klintensiv

Klintensiv ofera o gama larga de dezinfectanti, aceasta cuprinde: Klintensiv servetele umede dezinfectante tegumente/suprafete Klintensiv dezinfectant pentru suprafete gata de utilizare Klintensiv dezinfectant concentrat Klintensiv gel dezinfectant pentru maini Toate aceste produse Klintensiv au avizul Ministerului Sanatatii, iar desemenea au recomandarea pentru utilizarea in unitati sanitare si cabinete medicale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Servetele umede dezinfectante pentru suprafețe Klintensiv 80 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *