Oferta 3x Sapun antibacterian Dermanios Scrub Chlorhexidine 4%

175,00 lei

2 în stoc

EAN: N/A SKU: 401 Categorii: ,

Descriere

Sapun antibacterian Dermanios Scrub Chlorhexidine 4%

Oferta cuprinde 3 bucati Dermanios Scrub Chlorhexidine 4%

AVIZ  Nr. 2990BIO/01/12.24

Sapunul antiseptic Dermanios Scrub Clorhexidine 4%, recomandat pentru dezinfectia igienica si chirurgicala, prezinta cateva caracteristici:

  • este testat dermatologic;
  • are o formula bazata pe Chlorhexidine;
  • este adaptat pentru o utilizare frecventa.

Indicatii sapun antibacterian Dermanios Scrub Chlorhexidine 4%:

Este potrivit pentru spalarea mainilor si a corpului in spitale in mod frecvent.
Sapunul antiseptic Dermanios scrub Clorhexidine 4% nu se dilueaza, se utilizeaza ca atare, si este prezentat intr-un bidon cu pompita pentru o utilizare facila. Este un produs performant, ce actioneaza imediat, distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi precum:

Bacterii: EN 13727, activ impotriva MDRB conform EN 13727;
Levuri: EN 1650;
Virusuri: Conform cu EN 14476: HIV-1, PRV (surogate al HBV), BVDV (surogat al HCV), Virusul Vaccinia, Virusul Herpetic, Rotavirus, VRS

Igiena este elementul definitoriu in orice spital sau centru medical. De aceea, acestui aspect trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, mizeaza intotdeauna pe calitatea si standardele inalte pe care le impune pe piata, de peste 100 ani.

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial  pe piata dezinfectantilor profesionali de peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical, punand la dispozitie dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar. 

Vezi si pagina de Facebook

Brand

Anios

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial pe piata dezinfectantilor profesionali. De peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical. Punand la dispozitie dezinfectanti pentru: suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar si microaeroflora avand recunoasterea din partea UE, dar si a Ministerului Sanatatii In aceasta categorie puteti gasi produse precum: Anios gel , Surfanios premium, Dermanios Scrub Produsele au avizul de la Ministerul Sanatatii, iar deasemenea recomandarea de utilizare in cabinete medicale. Spectru larg de activitate: Virucid, Bactericid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Sporicid Timp de actiune foarte scurt: sub 2-3 minute Vezi si produsele Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oferta 3x Sapun antibacterian Dermanios Scrub Chlorhexidine 4%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *