Gel dezinfectant pentru maini Klintensiv 500ml

(O recenzie client)

35,25 lei

Gel dezinfectant pentru maini

25 în stoc

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Gel dezinfectant pentru maini 500 ml

Numar aviz: 2251BIO/01/12.24

Activitate conform aviz: VIRUCIDA, BACTERICIDA, LEVURICIDA, TUBERCULOCIDA, MICROBACTERICIDA

Una din prioritatile personalului medical  este aceea de a asigura o igiena corespunzatoare, astfel incat sa se previna aparitia infectiilor nosocomiale. Si, pentru ca nu este de ajuns sa scapi de germenii din mediul inconjurator, cea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor fiind mainile, iti propunem o solutie pentru igiena acestora. Este vorba de un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata.

Pentru dezinfectare igienica se folosesc 3 ml – timp de contact 30 secunde; pentru efectul virucid , timp de contact 3 minute. Subtanta activa: 85% etanol.

Gel dezinfectant pentru maini

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 28 ml, 55 ml, 80 ml, 500 ml, 1000 ml, 5000 ml.

Vezi si pagina de Facebook

Brand

Klintensiv

Klintensiv ofera o gama larga de dezinfectanti, aceasta cuprinde: Klintensiv servetele umede dezinfectante tegumente/suprafete Klintensiv dezinfectant pentru suprafete gata de utilizare Klintensiv dezinfectant concentrat Klintensiv gel dezinfectant pentru maini Toate aceste produse Klintensiv au avizul Ministerului Sanatatii, iar desemenea au recomandarea pentru utilizarea in unitati sanitare si cabinete medicale

1 recenzie pentru Gel dezinfectant pentru maini Klintensiv 500ml

  1. Paula

    .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *