Reduceri!

Hygienium gel antibacterian si dezinfectant pentru maini 50 ml

(O recenzie client)

8,63 lei

Hygienium gel dezinfectant pentru maini are un efect puternic batericid şi nu necesită folosirea suplimentară a apei şi a săpunului, făcandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectare.

Stoc epuizat

EAN: 5949067515490 SKU: 314 Categorii: ,
Hygienium

Descriere

Hygienium gel antibacterian si dezinfectant 

Nr aviz 2854BIO/01/12.24

Gelul dezinfectant Hygienium curata si protejeaza mainile, omorand 99,9% din bacterii.

Produs TP1: Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, aplicate pe sau care intră în contact cu pielea umană sau cu pielea capului în scopul principal de a dezinfecta pielea sau pielea capului.

Eficient impotriva E.Coli.

Nu necesita folosirea apei si a sapunului, fiind ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila.

Formula cu uscare rapida nu lasa senzatie lipicioasa pe maini, mainile devin catifelate datorita glicerinei si extractului de aloe vera.

Caracteristici:

Este utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor. Nu necesita folosirea apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila.

Compozitie:

  • Alcool etilic (96%) Nr.CAS 64-17-5, Nr.CE 200-578-6-concentratie in unitati metrice 70%.
  • Isopropanol
  • Aqua
  • Propylene glycol
  • Glycerin
  • Carbomer
  • Extract de aloe vera

Eficacitate

 

Brand

Hygienium

Hygienium dezinfectant

Hygienium dezinfectant ofera o gama de produse speciale antibacteriene si dezinfectante care se preteaza perfect pentru igiena mainilor, suprafetelor si curatarea obiectelor casnice cu care intrati in contact zi de zi. Produsele noastre conţin substanţe active având scopul să distrugă şi să prevină acţiunea oricărui organism dăunător, prin mijloace chimice sau biologice. Produsele Hygienium contin substante active care au scopul de a distruge si de a prevenii actiunea oricarui organism daunator.

Hygienium produse:

Dezinfectant pentru suprafete Dezinfectant pentru maini Servetele dezinfectante Toate produsele Hygienium sunt pentru uz casnic si nu medical.
Hygienium

1 recenzie pentru Hygienium gel antibacterian si dezinfectant pentru maini 50 ml

  1. Dana

    .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *