Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml

(O recenzie client)

29,39 lei

Dezinfectant maini Aniosgel  300 ml este un gel antiseptic hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala prin frictiune a mainilor.

AVIZ NR. 1006 BIO/01/12.24

14 în stoc

Descriere

Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml

AVIZ NR. 1006 BIO/01/12.24

Dezinfectantul maini Aniosgel face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai.
Datorita puterii sale ridicate, dezinfectantul de maini Aniosgel actioneaza imediat, distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi.

Proprietati microbiologice dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC :

Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml

Aniosgel dezinfectant maini 300 ml este un gel hidroalcoolic si prezinta cateva caracteristici:

  • este testat dermatologic;
  • nu contine substante alergenice, nu are parfum si nici culoare;
  • actioneaza rapid, in doar 30 de secunde de la aplicare;
  • este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale.

Dezinfectantul Tegumente Aniosgel nu se dilueaza, se utilizeaza ca atare, si este prezentat intr-un bidon cu pompita pentru o utilizare facila. Pompita ofera o cantitate suficienta pentru dezinfectarea corecta a mainilor.

Mod de utilizare:

Dezinfectia igienica: 3ml* pentru timpul de frictiune de 30 de secunde. Dezinfectia chirurgicala: 2 x 3ml* pentru timpul de frictiune de 2 x 45 secunde. frictionati pana la uscare completa. Nu clatiti
*3ml = 2 apasari pe pompa

Ambalare: flacon cu pompita de 300 ml

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial  pe piata dezinfectantilor profesionali de peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical, punand la dispozitie dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar.

Compozitie calitativa:
Principii active antimicrobiene: Etanol, Isopropanol denaturat, alte ingrediente, agenti hidratanti , agenti emolienti, agenti de protectie; excipienti, apa

 

Brand

Anios

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial pe piata dezinfectantilor profesionali. De peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical. Punand la dispozitie dezinfectanti pentru: suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar si microaeroflora avand recunoasterea din partea UE, dar si a Ministerului Sanatatii In aceasta categorie puteti gasi produse precum: Anios gel , Surfanios premium, Dermanios Scrub Produsele au avizul de la Ministerul Sanatatii, iar deasemenea recomandarea de utilizare in cabinete medicale. Spectru larg de activitate: Virucid, Bactericid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Sporicid Timp de actiune foarte scurt: sub 2-3 minute Vezi si produsele Klintensiv

1 recenzie pentru Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml

  1. Paula

    .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.