Dezinfectant suprafete concentrat Surfanios Premium 1L

59,89 lei

Dezinfectant suprafete Surfanios Premium 1l – este ideal pentru utilizarea in centre medicale, spitale, cabinete stomatologice si nu numai datorita puterii mari de distrugere a virusilor, bacteriilor si a microbilor dar si a fungilor, activandu-se in 15 minute de la aplicare.

5 în stoc

Descriere

Dezinfectant suprafete concentrat

Numar aviz Ministerul Sanatatii: 3324BIO/02/12.24

Dezinfectant suprafete Surfanios Premium 1l – este ideal pentru utilizarea in centre medicale, spitale si nu numai datorita puterii mari de distrugere a virusilor, bacteriilor si a microbilor dar si a fungilor.

Dezinfectant suprafete concentrat Surfanios Premium 1l  – are dublu rol, atat de detergent cat si de dezinfectant. Acesta distruge un spectru larg de virusi si bacterii, precum:

Bacterii: EN 1276, EN 13727, EN 13697, EN 16615
Micobacterii: EN 14348, EN 14563: Mycobacterium terrae
Levuri: EN 13624, EN 1650, EN 13697, EN 16615
Fungi: EN 1650, EN 13697
Virusuri: HIV-1, PRV(HBV), BVDV(HCV), HSV, Rotavirus, Virusul Vaccinia si Virsusul Corona (EN 14476)

Produsul Surfanios Premium  este AVIZAT BIOCID cu nr. 3324BIO/02/12.24 , eliberat de catre Ministerului Sanatatii, Comisia Nationala pentru produse Biocide.

Compozitie dezinfectant Suprafete Surfanios Premium 1 l:

N-(3-aminopropil)-N-dodecilpropan-1, 3-diamine, didecildimetilamonium chloride, excipienti.
Pentru o curatare optima, producatorul recomanda utilizarea alternativa a unui detergent cu un dezinfectant.

Dezinfectantul pentru suprafete este concentrat, fiind necesara o diluare in prealabil: 20 ml solutie se dizolva in 8 l apa.

Dezinfectantii Anios se pot utiliza cu incredere in blocurile operatoare, in crese, gradinite, scoli, in cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje si de body piercing, saluane de cosmetica si hair-style pentru diferite suprafete.

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial  pe piata dezinfectantilor profesionali de peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical, punand la dispozitie dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar. 

Vezi aici si alte produse destinate cabinetelor medicale, avizate de Ministerul Sanatatii.
Vedeti si pagina noastra de Facebook!

Brand

Anios

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial pe piata dezinfectantilor profesionali. De peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical. Punand la dispozitie dezinfectanti pentru: suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar si microaeroflora avand recunoasterea din partea UE, dar si a Ministerului Sanatatii In aceasta categorie puteti gasi produse precum: Anios gel , Surfanios premium, Dermanios Scrub Produsele au avizul de la Ministerul Sanatatii, iar deasemenea recomandarea de utilizare in cabinete medicale. Spectru larg de activitate: Virucid, Bactericid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Sporicid Timp de actiune foarte scurt: sub 2-3 minute Vezi si produsele Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezinfectant suprafete concentrat Surfanios Premium 1L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *