Reduceri!

Dezinfectant concentrat Surfanios Premium + Aniosgel

116,00 lei

Oferta cuprinde :

  • 1 flacon Surfanios Premium dezinfectant concentrat suprafete 1L
  • 2 flacoane Aniosgel 85NPC 300 ml

4 în stoc

Descriere

Surfanios Premium Dezinfectant concentrat suprafete

Numar aviz Ministerul Sanatatii: 3324BIO/02/12.24

Dezinfectant suprafete Surfanios Premium 1l – este ideal pentru utilizarea in centre medicale, spitale si nu numai datorita puterii mari de distrugere a virusilor, bacteriilor si a microbilor dar si a fungilor.

Dezinfectant suprafete Surfanios Premium 1l  – are dublu rol, atat de detergent cat si de dezinfectant. Acesta distruge un spectru larg de virusi si bacterii, precum:

Bacterii: EN 1276, EN 13727, EN 13697, EN 16615
Micobacterii: EN 14348, EN 14563: Mycobacterium terrae
Levuri: EN 13624, EN 1650, EN 13697, EN 16615
Fungi: EN 1650, EN 13697
Virusuri: HIV-1, PRV(HBV), BVDV(HCV), HSV, Rotavirus, Virusul Vaccinia si Virsusul Corona (EN 14476)

Dezinfectantul pentru suprafete este concentrat, fiind necesara o diluare in prealabil: 20 ml solutie se dizolva in 8 l apa.

Dezinfectantii Anios se pot utiliza cu incredere in blocurile operatoare, in crese, gradinite, scoli, in cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje si de body piercing, saluane de cosmetica si hair-style pentru diferite suprafete.

Aniosgel dezinfectant pentru maini 300 ml

Dezinfectantul de maini Aniosgel face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai.
Datorita puterii sale ridicate, dezinfectantul de maini Aniosgel actioneaza imediat, distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi, inclusiv Coronavirus.

Proprietati microbiologice Aniosgel 85 NPC :

Bacterii: EN 13727
MRB si XRB conform standardului EN 13727
Micobacterii:  EN 14348
Fungi: EN 13624
Virusuri: EN 14476: Poliovirus, Adenovirus, Norovirus MNV, HIV-1, PRV (surogat al HBV), BVDV (surogat al HCV), Rotavirus, Virusul herpetic, VRS, Coronavirus conform EN 14476, virus model al SARS,

Aniosgel dezinfectant pentru maini 300 ml este un gel hidroalcoolic si prezinta cateva caracteristici:

  • este testat dermatologic;
  • nu contine substante alergenice, nu are parfum si nici culoare;
  • actioneaza rapid, in doar 30 de secunde de la aplicare;
  • este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale.

Mod de utilizare:

Dezinfectia igienica: 3ml* pentru timpul de frictiune de 30 de secunde. Dezinfectia chirurgicala: 2 x 3ml* pentru timpul de frictiune de 2 x 45 secunde. frictionati pana la uscare completa. Nu clatiti
*3ml = 2 apasari pe pompa

Vezi si alti dezinfectanti de maini

Brand

Anios

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial pe piata dezinfectantilor profesionali. De peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical. Punand la dispozitie dezinfectanti pentru: suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar si microaeroflora avand recunoasterea din partea UE, dar si a Ministerului Sanatatii In aceasta categorie puteti gasi produse precum: Anios gel , Surfanios premium, Dermanios Scrub Produsele au avizul de la Ministerul Sanatatii, iar deasemenea recomandarea de utilizare in cabinete medicale. Spectru larg de activitate: Virucid, Bactericid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Sporicid Timp de actiune foarte scurt: sub 2-3 minute Vezi si produsele Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezinfectant concentrat Surfanios Premium + Aniosgel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.