DAVERA SOAP – Sapun lichid antimicrobian 500 ml

32,89 lei

DAVERA SOAP – Sapun lichid antimicrobian 500 ml

10 în stoc

Descriere

DAVERA SOAP – Sapun lichid antimicrobian 500 ml

Numar aviz Ministerul Sanatatii: 4218BIO/01/12.24
In cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii trebuie sa fie mereu in siguranta. Impotriva bacteriilor, Igienata.ro pune acum la dispozitia specialistilor un sapun lichid antimicrobian, recomandat pentru utilizare regulata. Cu acest produs, tu poti uita definitiv de grija microorganismelor, el dovedindu-se foarte eficient.
Davera® sapun lichid antimicrobian contine ca si substanta activa clorhexidina, o substanta cu proprietati dezinfectante, care lupta cu eficienta impotriva oricaror microorganisme. Gratie proprietatilor sale, acest sapun lichid este delicat cu pielea mainilor, putand fi utilizat chiar si de 50 de ori intr-o singura zi.
Mod de utilizare: Inainte inceperii procedurii de spalare a mainilor,  bijuteriile sau accesoriile trebuie sa fie indepartate. Apoi, se vor respecta toti pasii tehnici de spalare a mainii, conform OMS:
  1. Mainile vor fi umezite cu apa;
  2. Se aplica 2-3 ml de sapun lichid;
  3. Se freaca mainile palma pe palma;
  4. Se freaca dosul fiecarei maini cu palma celeilelte, cu degetele incrucisate;
  5. Se freaca mainile palma la palma cu degetele incrucisate;
  6. Se freaca cu dosul degetelor palma opusa, cu degetele interpuse;
  7. Se freaca policele cu mana opusa utilizand miscari de rotatie;
  8. Se freaca fiecare incheietura cu mana opusa;
  9. Se clatesc mainile cu apa;
Nu uitati sa utilizati cotul sau un servetel pentru a inchide robinetul. Pentru uscare se va folosi un servetel de unica folosinta
.
Sapun lichid antimicrobian
Substanta activa: clorhexidina 2%.
Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):
Grupa principală 1: Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.
Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.
Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii in urma citirii si intelegerii normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 25˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.
Metoda de aplicareDozaj solutieMod de folosireTimp de actiune
Dezinfectia igienica a mainilor1 x 10 mlprin spalare1 min – pentru o dezinfectie
Denumire chimicaNr. CE  Nr. CASConcentratie
Acid D-gluconic, compus cu N,N” – bis (4 – chlorophenyl) – 3,12″ – diimino – 2, 4, 11, 13 – tetraazatetradecanediamidina (2:1) CHDG              242-354-018472-51-0          2%

Brand

Klintensiv

Klintensiv ofera o gama larga de dezinfectanti, aceasta cuprinde: Servetele umede dezinfectante - Vezi Aici Sunt o solutie simpla si foarte utila pentru utilizare in unitati sanitare, sunt fara alcool si sunt deasemenea gata de utilizare, usor si simplu! Dezinfectant pentru suprafete gata de utilizare Puteti igieniza scaunele de tratament a pacientilor,  suprafetele uniturilor dentare din cabinete stomatologice, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), bratele de sustinere a lampilor, instrumentele stomatologice din otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, dar si alte suprafete de lucru din spatii private sau zone de sanatate publica Klintensiv dezinfectant concentrat Cu o dilutie de doar 2 % poti obtine o solutie perfecta pentru dezinfectarea instrumentarului, suprafetelor, microaeroflorei. Klintensiv gel dezinfectant pentru maini Gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Toate aceste produse Klintensiv au avizul Ministerului Sanatatii, iar desemenea au recomandarea pentru utilizarea in unitati sanitare si cabinete medicale Vezi si gama Anios

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DAVERA SOAP – Sapun lichid antimicrobian 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *