Consumabile medicale

Afișez 1–12 din 32 de rezultate

Consumabile medicale

Igienata.ro va ofera o gama variata de consumabile medicale necesare pentru clinici, cabinete medicale stomatologice, laboratoare, spitale, cabinete medicale de specialitate.
De la manusi de examinare la diverse materiale pentru urmatoarele categorii: stomatologie, consumabile de laborator, spitale

Fie ca sunteti in cautare de produse ieftine sau calitative de brand, la noi gasiti produse din toate aceste game.
Saptamanal echipa noastra aduce oferte si produse noi.

Gama noastra de consumabile medicale include:

Manusi de examinare din nitril si latex, pudrate si nepudrate de diferite marimi, de la producatori precum Mercator Medicale, produsele acestora remarcandu-se printr-o calitate superioara.

Combinezoane de protectie de unica folosinta pentru medici, marime universala, acestea pot fi utilizate cu precadere in cabinetele medicale, produsele sunt fabricate in Romania de catre Techtex.

Acoperitoare pentru pantofi, pentru medici dar si pentru pacientii dumneavoastra. Se diferenteaza datorita rezistentei ridicate.

Masti chirurgicale avizate de Agentia Medicamentului, pentru o protectie cat mai eficienta impotriva microoraganismelor din aer.

Halate de protectie de unica folosinte,atat pentru pacient cat si pentru medic. marime universala, de culoare alba, produse de Techtex

Pahare de unica folosinta de diferite culori,flexibile, din gama Euronda, utilizabile in cabinetele medicale stomatologice.

Puteti sa vedeti si gama noastra de consumabile medicale de stomatologice!

Consumabile medicale Igienata!

Vezi si gama de dezinfectanti medicali