Reduceri!

BIONET AG – dezinfectant concentrat pentru suprafete si instrumentar 5L

220,00 lei

Se foloseste la:

  • dezinfectia suprafetelor (pereti si pardoseli) din sali de operatie, cabinete medicale
  • dezinfectia instrumentarului (chirurgical, stomatologic si de diagnostic) din unitatile sanitare

Stoc epuizat

Descriere

BIONET AG – dezinfectant concentrat pentru suprafete si instrumentar 5L

Bionet AG este un produs biocid TP2 pentru utilizatori profesionali din domeniul medical.

AVIZ NR.1636BIO/02/12.24

Bionet AG este un dezinfectant pentru uz profesional cu efect bactericid, fungicid, virulicid, micobactericid și tuberculocid. Esta avizat de MS și se poate folosi în cabinete medicale sau saloane cosmetice, pentru dezinfectarea la rece a suprafețelor și a instrumentelor.

Utilizare

Produs pentru dezinfecția și sterilizarea instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic și de diagnostic, prin imersie la temperatura ambiantă. Dezinfectează suprafețele prin ștergere (pereți și pardoseli din săli de operație, cabinete medicale).

Compoziție

Didecyldimethylammonium chloride 5%, Quaternary ammonium compounds, benzyl-C8-18-alkyldimethyl, chlorides 5 %, Glutaral 5%, Alcool etilic, Alcool izopropilic, Apa purificată, parfum.

Activitate biocidă

Instrumentarul se imersează în soluția de lucru realizată prin diluarea a 25 ml de Bionet AG in 10 L apa (0.25%), se obține astfel un efect bactericid și fungicid după un timp de contact de 15 minute, conform standardelor EN 1040, EN 1276, EN 13727, EN 1275, EN 1650, EN 13624. Prin diluarea a 50 ml de Bionet AG în 10 litri de apă (0.5%) se obtine o soluție cu efect virucid la 60 minute, conform standardul EN 14476. Prin diluarea a 100 ml în 10 litri apă (1%), se obține un efect tuberculocid și micobactericid la 15 minute, conform standardului EN 14348 (Mycobaterium terrae, Mycobacterium avium). Sporicid conform standardului EN 13704, 10% la 60 min.

Mod de utilizare

Se predezinfectează și se curăță de resturi organice instrumentarul cu Desogerm 3A Net, după care se dezinfectează prin imersia instrumentarului în soluția de lucru cu Bionet AG. Se clătește bine instrumentarul cu apă distilată dupa operația de dezinfecție.

Alte produse BIONET aici

 

  Efect biocid

Brand

G&M

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BIONET AG – dezinfectant concentrat pentru suprafete si instrumentar 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată.