Aniospray Quick dezinfectant rapid, pentru suprafete si instrumentar medical, virucid, 1 litru

54,94 lei

23 în stoc

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Descriere

Cand vine vorba despre dezinfectarea corecta a suprafetelor cat si a instrumentarului medical, nu este loc de erori. În orice centru medical sau spital exista un risc enorm de raspandire si de transmitere a unor virusi sau bacterii periculoase si, de aceea, alegerea dezinfectantilor profesionali potriviti este extrem de importanta. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, mizeaza intotdeauna pe calitatea si standardele inalte pe care le impune pe piata, de peste 100 ani.

Dezinfectantul rapid spray Anios Quick destinat igienizarii instrumentarului medical poate fi utilizat cu incredere deoarece are un spectru larg de distrugere a bacteriilor, virusilor si microbilor precum:

Bacterii: EN 13727, EN 1276, EN 13697, MRB conform cu EN 13697;
Micobacterii: EN 14348, EN14563;
Levuri/Fungi: EN 13624, EN 1650, EN 13697, EN 14562;
Virusuri: Adenovirus, HIV-1, PRV (surogat al HBV), BVDV (surogat al HCV), virusul Vaccinia, Virusul herpetic, Coronavirus, Rotavirus, Feline Calcivirus, Norovirus MNV conform cu EN 14476.

Caracteristici dezinfectant rapid Anios Quick:

  • produs cu un grad ridicat de toxicitate;
  • este destinat pentru uzul exclusiv profesional;
  • are in compozitia sa etanol;
  • nu lasa urme dupa uscare;
  • are miros placut;
  • temperatura de depozitare recomandata, de la +5°C la +25°C;
  • a se manipula la o temperatura de cel mult 45°C.

Dezinfectantul rapid Anios Quick se pulverizeaza fara a se dilua, aplicandu-se o pelicula generoasa de substanta pe instrumentarul medical.

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial  pe piata dezinfectantilor profesionali de peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical, punand la dispozitie dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar. 

Brand

Anios

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aniospray Quick dezinfectant rapid, pentru suprafete si instrumentar medical, virucid, 1 litru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *